Bir Bardak Mutluluk

Bir Bardak Mutluluk

Gece lambası ve içecek musluğunun birleşimi ile alkollerinizi daha keyifli doldurun, göz yormayan Rustik ampulleriyle ambiyansınızın tadını dilediğinizce çıkartın. Rustik Atölye’de birbirinden şık dispenser tasarımları mevcuttur ve her birine tüm detaylar düşünülerek şekil verilmiştir. Bir tasarım içerisinde birden çok ihtiyacınızı karşılayacak, aynı zamanda evinize hoş bir hava katacak olan tasarımlarımız, alkol ile tepkimeye girdiğinde ürüne zarar vermemesi için özel pirinç ve döküm boruların masif çam ağacı ile tamamlanmasından ortaya çıkıyor.

 

Rustik Atölye - Dispenser

 

Herkesin evinde kendisini mutlu eden bazı özel köşeler vardır. Sizin sevdiğiniz, sizin için özel ve önemli olan şeyin endüstriyel tasarımının en sevdiğiniz köşeyi tamamladığını hayal edin. Misafirlerinizi ağırlarken içki servisini herkesten daha farklı bir şekilde dikkat çekici Rustik Atölye tasarımlarıyla yapabilirsiniz. Evinizde yer vereceğiniz Rustik Atölye ürünleri, tıpkı üzerinize bir kıyafet almak, kendi tarzınıza uygun giyinmek, sevdiğiniz bir takıya göre kombin yapmak kadar önemli ve iyi hissettirecek.

Rustik Atölye ürünleri tasarımlarının yanı sıra gerçekten önemli bir ihtiyacı da karşılayan ürünlerdir. İçki şişesini her defasında elinizle kaldırıp doldurmaktansa tek bir hareketle musluğunuzdan içki doldurabiliyor olmak ve bunu sevdiğiniz, gözünüze de hitap eden bir tasarım ürünü vasıtasıyla yapıyor olmak size benzersiz bir keyif verecek. Baktıkça mutlu olacağınız, modası hiç geçmeyecek ve dispenser olarak kullanmasanız da bir aydınlatıcı olarak evinizde şık duracak Rustik Atölye ürünlerini tercih ettiğiniz için iyi ki diyeceğinizi düşünüyoruz.

Viski/Rakı Muslukları ile hem ev dekorasyonunuza yenilik katabilir hem de çok fonksiyonlu viski/rakı musluklarıyla en özel anlarınıza anlam katabilirsiniz. Rustik Atölye Viski/Rakı Musluklarını yakınlarınız ve sevdikleriniz için hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Harika bir babalar günü hediyesi, bar açılışı olan bir yakınınız için en uygun olabilecek hediye, en yakın arkadaşınız, eşiniz, kardeşiniz için birbirinden eşsiz tasarımlarımızı hediye edebilirsiniz. Tüm alkol musluklarımızda kişiselleştirebilir seçeneği de mevcuttur. 

Eğlenceli gecelerin her birine eşlik eden alkollü içeceklerin çok yönlü olduğu bir gerçek. Peki bu alkollü içeceklerin nasıl ortaya çıktığını, bunları tüketirken neyle ve nasıl bir sunumla tüketeceğinizi biliyor musunuz? Tekila kız gecelerinin bir numaralı içkisi, rakı ağır masaların içkisi, bira salaş barların eğlencesi, votka partilerin, viski güzel bir dost sohbetinin yancısı…

Bu aktiviteler sevgili Rustik Atölye dispenseriyle paylaşabileceğiniz aktivitelerin sadece birkaçı!

Çoğu zaman ortamın enerjisini samimileştiren bu dünya nimetleri, ticari bir kaygının çok ötesinde bir şey vaat ediyor. Tüm duygularımızda, anlarımızda bize eşlik etmesini sevdiğimiz alkollü içeceklerden daha fazla keyif almak istiyorsanız bunları ne şekilde tüketmeniz gerektiğini de bilmelisiniz. Öncelikle her içkinin bir bardağı vardır. İçkinizi doğru bardakta içerseniz, içkinin tadının herhangi bir bardaktan içtiğinizden daha lezzetli geleceğinden emin olabilirsiniz. Sunum bu noktada çok önemlidir.

Viskinizi Rustik Atölye viski musluklarından doldurarak uygun bir viski bardağından içmek size kendinizi özel hissettirir. Böylesine klas bir içkiyi doğru araçlarla servis etmek hem karşınızdakini hem de sizi aynı duyguda buluşturur. Kendinize ve sevdiklerinize değer verdiğinizi birbirinden özel Rustik Atölye tasarımlarıyla gösterin. Her doldurduğunuz bardakta, bir bardak mutluluğu deneyimleyin. Deneyimlediğiniz bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşıyor olmak, her anınızı daha kaliteli ve özel geçirmenizi sağlayabilir. Sevdiklerinize ya da kendinize böyle bir mutluluğu hediye etmeniz çok kolay. Eğlenmeyi biliyor ve seviyorsanız, kendinize uygun olan tasarımı seçmek için daha fazla beklemeyin.

Rustik Atölye’de size kendinizi anımsatacak olan tasarım ürünü, sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor. 

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.