Piknikte, Kampta, Karavanda Rustik Tasarım

Doğanın içinde olmayı seviyor ve tatillerinizi, kendinize ayırdığınız zamanı doğanın ortasında geçirmekten hoşlanıyorsanız birçok pratik alete de sahipsinizdir diye düşünüyoruz. Bir karavanınız varsa, karavanın mutfağını normal bir ev mutfağı kadar rahat kullanamayabilirsiniz. Bu noktada endüstriyel mutfak aletleri işinizi büyük ölçüde kolaylaştırır. Rustik Atölyenin de böyle ortamlarda işinizi kolaylaştırabilecek, endüstriyel mutfak aletlerine benzer şekilde kolaylık sağlayabilecek ürünleri bulunuyor. Hem alandan tasarruf edebileceğiniz hem de şık tasarımlar elde edebileceğiniz, konforlu, pratik, şık ve özgün bu ürünlerle mutlaka tanışmalısınız. Bunları üç farklı başlık altında incelemeye ne dersiniz?

 

 

1. Piknikte Rustik Tasarım

piknik

 

Pikniğe giderken herşeyi evimizde hazırlar ve küçük saklama kaplarından faydalanarak hazırladıklarımızı muhafaza ederek yola koyuluruz. Bu tarz düzenleyicileri kullanmak geçirdiğimiz vakti daha iyi değerlendirmemize yardımcı olur. Her yiyecek ve içecek için ayrı bölmeler kullandığınızda çok daha kolay masa kurup çok daha kolay toparlanabilirsiniz. Piknik yaparken alkol ya da başka bir içeceğinizi kolaylıkla taşıyabileceğiniz ve aracınıza yerleştireceğiniz Rustik Şişe Sandığı’nı kullanabilirsiniz. Rustik Şişe Sandığı 4 şişe ve bardak kapasiteli bir sandıktır. Askeri kasa stili topuz ve çektirme kilidine sahiptir. Rustik görünümü masif çam ağacının ince dokunuşlarıyla işlenerek desteklenmiştir. Bu ürünü evinizde rustik bir dekorasyon ürünü olarak kullanabilmenizin yanı sıra piknikte yanınıza alacağınız şişeleriniz için de korunaklı bir muhafaza alanı olarak da kullanabilirsiniz. 


2. Kampta Rustik Tasarım

kamp

 

Kampa giderken sırtımızda taşıdığımız o büyük kamp çantalarına sığdırabildiklerimiz, genelde kamp boyunca iyi ki yanıma bunu da almışım diye kendimize teşekkür ettiğimiz eşyalar oluyor. Kampta doğanın ortasında vakit geçirdiğinizde aslında çok da fazla eşyaya gerek duymazsınız. Birkaç pratik ürün kampı keyifle geçirmenizi sağlayabilir. Kamp severlere önerebileceğimiz keyif verici ürünlerimizden biri olan Rustik Biralık, kamp alanında içeceğinizi ve yiyeceğinizi koyabileceğiniz bir alan aradığınızda en büyük yardımcınız olabilir. Bir masaya bile gereksinim duymadan sabit bir şekilde durabilecek ve biranızın dökülmesi kaygısından sizi kurtaracak olan Rustik Biralık, kampçılar için fazladan bira taşıma derdini ortadan kaldırıyor. Doğayla uyum içinde ve rahatlık sağlayan tasarımıyla rustik ürünlere bayılan kampçılar için eşsiz bir ürün. Rustik Biralık 2 adet şişe koyma kapasitesine sahip. Bununla beraber yanında gönderilen kapları koyabileceğiniz 2 adet çerez koyma alanı kapasitesi mevcuttur. Pratik kullanımı nedeniyle sadece kampta değil, ev ortamında, piknikte, iş yerinde, karavanda, arabada size kolaylık sağlayabilecek bir üründür. 


3. Karavanda Rustik Tasarım

karavan

 

Rustik tasarım doğadan ilham alınarak var olmuş bir tasarım tarzıdır. Doğayla böylesine uyumlu tasarımları karavanınızda bulundurmak isteyeceğinizi düşünüyoruz. Karavanlar, pikniğe çıkarken düzenlediğimiz saklama kaplarına benzerler. Dar bir alana sığabilmenin en iyi yolu, o alanı iyi düzenleyici alanlarla doldurmaktır. Rustik Atölye ürünlerinin birçoğu karavanda işinize yarayabilecek ürünlerdir. Karavanın üstünde ya da önüne koyduğunuz küçük bir masada Rustik Biralık size konfor sağlayabilecek bir üründür. Karavan içerisinde hem alandan tasarruf etmenizi sağlayacak hem de birkaç şişe ve bardağı muhafaza edebileceğiniz Rustik Şişe Sandığı ve Ebony Şişe Sandığı karavan için oldukça uygun ürünlerdir. Karavanınızda kullanabileceğiniz en konforlu ve şık tasarım ürünlerini bulduğunuza sevineceksiniz.

 

Rustik Biralık, Rustik Şişe Sandığı, Ebony Şişe Sandığı gibi size alan yaratacak ve pratik kullanıma sahip ürünlerin yanı sıra, Rustik Atölye Aydınlatmalarını karavanınızda kullanarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yogacı Masa ve Gece Lambası gibi doğada vakit geçirirken görmek isteyebileceğiniz tasarımlarla ve göz yormayan rustik ampül özelliğiyle karavanınızı aydınlatabilirsiniz.


 

Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.