Rustik Tasarımda Özgün Stil

Rustik tarzda yapılan tasarım ürünleri, tamamen doğadan ilham alınarak yapılır. Saf ağaçların kullanıldığı rustik tasarım, günümüzde çok sık tercih edilen tasarım tarzlarından biridir. Büyük tavanlı kocaman bir ev hayal edin ve içerisindeki tüm mobilyaların da ağaçtan var olduğunu düşünün. Rahatlığın en önemli unsurlardan biri olduğu bu görüntüye rustik tarzda dekorasyon deniyor.

rustik tasarım

Ahşap, büyük dağ evlerini bilirsiniz, böyle yerlerdeki evlerin çoğu rustik tarza uygun şekilde dekore edilmiş evlerdir. Hem konforlu hem de zengin görünen bu tarz çoğu insan tarafından benimsenmiş ve sıklıkla kullanılıyor. Rustik bir tasarım yaratmak istiyorsanız doğayı incelemelisiniz. Rustik Atölye’nin kendi tasarımlarında yaşamdan, ünlülerden, aklınıza gelebilecek ve insanların sevdiği hemen her şeyden ilham aldığı gibi rustik bir tarz için de doğayı gözlemleyip doğanın bir parçasının evinizde ne şekilde, nasıl durması gerektiğine karar vermelisiniz. Beğendiğiniz bir ağaç kütüğünü modernize ederek ve evde kullanılabilecek hale getirerek evinizin istediğiniz köşesine koymanız bile rustik tarzda bir dekor ürünü sahibi olmanız anlamına gelir. Rustik tasarımlar yoğun olarak toprak ve doğal renklerin uyumuyla yapılır. 

Rustik tarzda dekorasyonlar her ortam için uygundur. Mutlaka ahşap bir mekana sahip olmak zorunda değilsiniz. Soğuk rezidans daireler içerisinde bile rustik tasarımlarla gösterişli ve samimi bir ortam yaratmanız mümkün. Masif ahşap detaylar, tuğladan duvarlar, endüstriyel tasarımlara sahip olduğunuz sürece her ortamı rustik bir tarza dönüştürebilirsiniz. İlgisi olan bazı insanlar kendi rustik özelliklerini tasarlayarak hem hobi sahibi hem de rustik tasarım dekorasyon ürünlerine sahip oluyorlar. Rustik bir dekorasyon ne istediğinize bağlı olarak çok ekonomik de olabilir fakat diğer bir yandan ustalık gerektiren tasarımlara ve ustalara ihtiyaç duyuyorsanız biraz para harcamayı da gerektirebilir. Rustik tasarımda önemli olan özgün olabilmektir. Rustik tasarımlar kendi başına zaten özgün bir tarz ortaya koyacaktır. Bunun için çok pahalı tasarımlara ya da bütçenizi zorlamanıza gerek duymayacaksınız.

Rustik kelimesinin kökeni ahşap korniş, köy görünüşü, kırsal gibi anlamlar barındırır. Rustik ürünler yalnızca ahşap malzeme ile imal edilmez. Naturel ve dokusal ürünler de rustik tasarım ürünlerin parçasıdır. Hasırdan üretilmiş koltuk minderleri, dekor ürünleri rustik tasarımı en çok sevdiren ürünlerdendir. Otantik desenler ve seramikler de rustik tasarımın en önemli parçalarından bazılarıdır. Bu seramikler özellikle mutfak ve banyoda tercih ediliyor. Antika ve eski eşyaları elden geçirerek güzel rustik tasarımlar yaratmak eşyaları geri dönüşümle işe yarar hale getirir ve müthiş birer dekora sahip olmanızı sağlar.

 Rustik atölye dispenserlerinde kullanılan döküm borular da rustik tasarım mantığında işlemden geçerek el yapımı eşsiz tasarımlar olarak varlığını sürdürüyor. Döküm borunun girebileceği her şekli heyecanla deneyen Rustik Atölye, rustik tasarım dekorasyonu isteyen herkes için birbirinden güzel rustik ürünler tasarlıyor. Her ortama görünüm ve aydınlatması ile uyum sağlayan aydınlatıcı ve dispenserler birçok alana rustik bir hava katacak dekorasyonlardır. Döküm borudan üretilen Rustik Atölye ürünleri kişiselleştirilebilir ürünlerdir. Kendi kafanızdaki rustik ürünleri Rustik Atölye ile birlikte hayata geçirmeniz de mümkündür. Birbirinden özel ve eşsiz rustik tasarımlarıyla sonsuz güven duyabileceğiniz Rustik Atölye, rustik dekorasyonu hayatınıza geçirirken her zaman yanınızda. Rustik dekorasyonunuzda özgün bir atmosfer yakalamaya küçük dokunuşlarla başlayın. Dispenserler ve aydınlatıcılarla her ortamda rustik tasarımın ruhunu benimseyin. Özgünlüğü yakalamaya çalışırken modern dokunuşlar yapmaktan çekinmeyin. Modernlik ve doğallığa en iyi örnek rustik tasarım dispenserleridir. Çok yönlü rustik ürünlerle konforu ve şıklığı bir arada deneyimleyin. 



Bloga dön

Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın.